Followers

Monday, December 13, 2010

Bila LAPAR anda jadi KREATIF...

lapor sangat pagi tu...
korek sane sini...

yes ade tepung gandum...
kentang...
bawang besar...

sardin lbey smalam ade sket...2 ketol cam tu...

kasi potong kentang dan bawang bentuk dadu...
hancurkan sardin  sesedap rasa...
tepung gandum agak2 untuk diisi perut...
sedikit air BIOAURA...(wah promote tentibe)
garam secubit rasa manja2...

hasilnya...


cekodok sardin...yang rasenye agak yummy...

TIME KASIH MAKCIK YANG MENIAGA KAT GERAI2 BERHAMPIRAN UNITEN...
kerana membuka minda yang sempit ini untuk menjadi kreatif wat segala cekodok...

pasni nak wat cekodok pe plak???

CEKODOK BOLOGNAISE untuk citarasa antarabangsa???

2 comments:

  1. Salam , weeeei Akak pun gemor jejemput ni, terutama jemput ikan bilis. Kalau ada sambal sardin, buat jemput tu plain pun takpe, cicah jemput dgn sambal ikan bilis...hmmm.

    ReplyDelete
  2. mai sini dari mohkembara...
    wei sodap tu jemput2...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails