lapor sangat pagi tu...
korek sane sini...
yes ade tepung gandum...
kentang...
bawang besar...
sardin lbey smalam ade sket...2 ketol cam tu...
kasi potong kentang dan bawang bentuk dadu...
hancurkan sardin sesedap rasa...
tepung gandum agak2 untuk diisi perut...
sedikit air BIOAURA...(wah promote tentibe)
garam secubit rasa manja2...
hasilnya...
cekodok sardin...yang rasenye agak yummy...
TIME KASIH MAKCIK YANG MENIAGA KAT GERAI2 BERHAMPIRAN UNITEN...
kerana membuka minda yang sempit ini untuk menjadi kreatif wat segala cekodok...
pasni nak wat cekodok pe plak???
CEKODOK BOLOGNAISE untuk citarasa antarabangsa???
Salam , weeeei Akak pun gemor jejemput ni, terutama jemput ikan bilis. Kalau ada sambal sardin, buat jemput tu plain pun takpe, cicah jemput dgn sambal ikan bilis...hmmm.
ReplyDeletemai sini dari mohkembara...
ReplyDeletewei sodap tu jemput2...