Followers

Wednesday, May 14, 2014

E-DAY!!!

back from long hiatus with different status...(nak gak guna long hiatus tu...asek dok baca entry orang lain je kan)...

Alhamdulillah...selamat semuanya...majlis pon berjalan lancar pada 10 MEI 2014... cam malas plak nak mengulas panjang...boh gambor je la ye...sebab ade yang request nak nengok gambar hantaran...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 from me to him... (yang dedebab tu pakej ke??)

bunga tu buat daripada reben..nak mudah kan jadi kuntum bunga ros...cotton bud digunakan...mudah nak lekat gam...bunga ni actually not for the hantaran purpose...konon nak buat brooch...sambil ralit dok nengok tv...tangan dok gentel reben...tau tau jadi penuh 1 tupperware....pastu simpan je sebab tak jadi brooch....time nak buat hantaran ni korek balik dalam kotak...pikir punye pikir maka jadila hantaran yang kengkononnya tema LOVELY LACE...asik la orang tanya tema kaler apa...aku cakap rojak...sebab memang ade banyak kaler kan....hoho

kesah wat sirih junjung lagi tragis...kutip daun sirih penuh satu plastik...dari kul 8 malam nak gubah sampai kul 11malam tak siap-siap...boh cabut...boh cabut...sudahnye lebam daun...da start fed up da...daun da banyak jahanam...sob sob sob...finally jadi gak...balun je tu...



special for me...







thanks to my family yang bertungkus lumus untuk merealisasikan majlis yang simple ni...budak UTHM tu banyak membantu...terharu akak... zira pon sama gak...

sepupu...thanks for coming...

tak lupe pada warga 425...kak natra dan kak mud...time ni ila da balik sebab hannah demam...tak sempat bergambar bersama...

apepun terima kasih pada semua yang terlibat...hadir pada majlis tersebut...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails