Followers

Friday, February 14, 2014

LONDON-UK!!!FINAL!!!

again...it takes a year to make London-Uk entry to be completed...cer nengok header blog aku tu...aiseh tak berseni langsung...but dont worry...i work out for new header and really hope that can uploaded soon...(Kalo rajin sesangat)...

proceed to the main topic plzzzz....

Sunday, 27th Oct 2013

aku g melawat atok sedara aku kat belah UK...tok utih aku panggey dia...ok ok.. tak lawak...aku visit one of the important scientist...

jap jap...


ni la dianye...bersama wife tercinta...kire lawatan balas la...da sampai sana tak kan tak nak visit dia kan...terus visit la...pe lagi...umah dia kat Gloucester....2 jam dari London...


he's still using this pitcha as desktop background...pitcha was taken at BESOUT , 2012... huhu tacing plak rase...


then sebab petang tu diramalkan akan berlaku storm so kami balik la awal...angin kuat betul...malam tu hujan ...tapi sebab dok dalam bilik memang tak rasa kat luar ada storm...tau tau je sok pagi pokok da tumbang...dalam berita kata train banyak tergendala...


Wednesday, 30th Oct 2013.

aku dibawa plak ke Henley Thames River...setiap tahun regata akan diadakan di sini...tempat sangat cantek...







 sambil dok tepi sungai nampak gak la sorang dua mendayung...nengok ngah penuh harapan ntah-ntah PRINCE HARRY..poyo betui...

ni plak collection of windsor castle pitcha...bley dikatakan hari-hari bertandang sini....


bendera berkibar menandakan Queen Elizebeth ada kat castle ni...



tu je kot kisahnye perjalanan aku kat London...really hope that will be there again...


miss London very much...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails