Followers

Wednesday, April 2, 2014

LANGKAWI ~ PART 2

mengenangkan tengah rajin...baik di marathon kan aje entry LANGKAWI ni...if tak mau makan tahun depan baru publish...

day 2 kami tak la berjalan sangat sebab schedule conference adalah sangat pack...so balik petang tu juz cari makan malam je...ha tak lupe gak g Haji Ismail Group (HIG) kat pekan kuah...jangan ditanya mana gambar...sibuk sopping...dalam sejam dapat penuh 1 troli...satu luggage..mujur tak berangkut set pinggan mangkuk...pemanggang ajaib je da 5-6...cam nak meniaga pon ada gak...sampai hotel baru nyesal...rebeh bahu ngangkut barang masuk bilik...penat...

ops lupe plak...pagi tu sebenarnya telah meluangkan sedikit masa ke MAKAM MAHSURI u ollsss...30 minit je udah abeh untuk dengar makcik jual minyak gamat mempromot minyak gamatnya...akibat daripada itu...berplastik jugak la ngangkut minyak gamat...

pastu tak buang masa da...masuk terus makam...



shades adalah jangan dilupakan...panas wehhhh

day 3 plak full dari pagi sampai ke petang dengan conference...ha cume yang sempat g ke PANTAI CENANG petang tu...berlari kejap layan sunset kat sana plak....




eh cemana bley lupe plak...sebelum betul-betul lepak kat CENANG, aku g AWANA PORTO MALAI dulu...semalam nun ujung belah kanan atas PULAU LANGKAWI...yang ni plak belah kiri kat bawah PULAU LANGKAWI (ni baca dek cikgu geografi mau ngamuk ni)


sessi selfie pakai tangan sendiri...zaman ni tak mengenal erti apa itu monopod!!!

erk punye banyak gambar aku snap..yang ni je nampak gojes...hoho...da sampai sini da senja...maafkan daku..kamera daku tak ada flash...so gambar gulap gulita...



last but not least...malamnye tu ade DINNER kat LANGKAWI LAGOON..
usah ditanya mana gambar...sebab even tak berapa menarik untuk diambil gambar melainkan menjamu selera makanan yang enak belaka..


ni je kot aktiviti yang sempat buat kat LANGKAWI...sok nya balik da...bila la lagi dapat betandang ke sini...


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails