Followers

Tuesday, January 11, 2011

Kenangan Latihan Industri Mardi Cameron Highlands (2005)

lame tak update pasal memory lame aku...last entry aku cakap nak share gambar kan???

here some!!!







terserlah keNAIFan aku dolu2...
posing pon sopan2...
konon ayu pilu...
owh kurus aku time tu...
golap kan???
so sape rase dok CH tu bley dapat pipi pinkish2 tu jangan harap la yer...
sebab keje kat ladang , CH plak tinggi dari aras laut...UV tinggi...
so akan mempercepatkan kadar kegelapan tu...
zaman tu tak pandai segala sunblock tu...

pape pon ni adelah kenangan yang paling best aku...
 sampai skang keep contact ngan staff mardi CH terutama ANGAH...

psttt sape yang terlibat dalam gambor tu redha ye aku upload gambor ko...keh2

1 comment:

  1. salam.. tumpang tanya if buat practical dekat mardi CH ade sediakan accomodation ke? tq ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails